Recent Updates Halaman 2 Toggle Comment Threads | Kekunci Pintas

  • hainurhapis 11:30 am on February 5, 2010 Pautan Kekal | Balas
    Tags: hainur hapis wisma mais seksyen 3 shah alam   

    Assalamualaikum! Fuh! lambat balik aku hari ni, jumaat 5 feb 2010,
    dekat nak magrib ni huhu
    aku igt td pas 5 stgh , nak update blog jap
    pastu bos aku bagi keje ( dengan izin Allah la )

    kehendak Allah SWT tu
    so aku wat keje tu
    sampai dkt 7 stgh ni baru siap huhu

    keje tensen2, lambat jadi siap huhu

    ni pun da nak azan

    tgh test mic tu orang kt surau mais ni
    ok lah

    nak g surau dah

    pastu nak gerak balik umah Insya Allah

    doakan aku

    Assalamualaikum

     
  • hainurhapis 4:23 am on February 5, 2010 Pautan Kekal | Balas  

    Jumaat 5 Feb 2010 Alhamdulillah 

    Assalamualaikum,

    ni dah tengah hari , 12 suku tengah hari Alhamdulillah

    jap g dah nak g solat jumaat, sbb ni hari jumaat Insya Allah\

    g solat kat masjid negeri shah alam Insya Allah

    masjid negeri , masjid sultan salahuddin abdul aziz shah Insya Allah

    esok Insya Allah ke masjid sri ptlg Insya Allah

    pakai wordpress pulak Insya Allah

    Assalamualaikum

     
  • hainurhapis 4:06 am on February 5, 2010 Pautan Kekal | Balas
    Tags: hainur hapis blog wordpress   

    Assalamualaikum , selamat datang ke blog … 

    Assalamualaikum , selamat datang ke blog saya, saja nak update kt sini pulak, mudah2an bermanfaat Insya Allah

     
  • hainurhapis 3:52 am on February 5, 2010 Pautan Kekal | Balas  

    Hello world! 

    Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Balas
e
Ubah
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Batal